'Zure appel voor Dendoncker: deal moeilijk door afgeketste transfer concurrent'

'Zure appel voor Dendoncker: deal moeilijk door afgeketste transfer concurrent'

30-08-2017 21:18
2

Leander Dendoncker zou wel eens gewoon bij RSC Anderlecht kunnen blijven. Het goudhaantje is gegeerd in heel Europa, maar vooral AS Monaco wilde doorduwen. Die transfer lijkt echter in het water te vallen.

Monaco wilde Dendoncker graag aan de kern toevoegen als vervanger voor de Braziliaan Fabinho, die de voorbije dagen onderhandelde met Paris Saint-Germain. Het Nieuwsblad claimt echter dat die gesprekken de verkeerde kant op zijn gegaan. Fabinho zal het prinsdom dus niet inruilen voor PSG. Met slechts één dag te gaan in de zomermercato lijkt het onrealistisch dat Monaco nog een andere overnemer vindt.

Dat kan goed nieuws betekenen voor RSC Anderlecht. De Brusselaars zouden Dendoncker liefst van al behouden, maar omdat de middenvelder zelf met zijn hoofd bij een transfer lijkt te zitten, wilde paars-wit toch schoorvoetend meewerken. Door het nieuws rond Fabinho lijkt het nu onrealistisch dat Dendoncker nog richting Monaco trekt. En of Anderlecht er op één dag tijd nog uitgeraakt met andere gegadigden, is maar zeer de vraag.

Lees ook: Transferoverzicht Jupiler Pro League: zomer 2017-2018