UPDATE: Ex-club van Denayer bevestigt onderhandelingen met Man City

UPDATE: Ex-club van Denayer bevestigt onderhandelingen met Man City

30-08-2017 19:00
5

Jason Denayer is volgens Het Laatste Nieuws op weg naar Galatasaray. De verdediger past bij Manchester City niet in de plannen van trainer Pep Guardiola.

HLN-journalist Kristof Terreur meldt op Twitter dat de deal tussen Galatasaray en Manchester City beklonken is. Onze landgenoot zal gedurende één jaar op huurbasis uitkomen voor de Turkse topclub. Denayer was tijdens het seizoen 2015-2016 al actief bij Galatasaray. Hij speelde toen 28 officiële wedstrijden en liet blijkbaar een goede indruk na.

Denayer krijgt in Turkije de kans om zijn carrière te herlanceren. Vorig jaar werd hij uitgeleend aan AFC Sunderland, maar met die ploeg degradeerde hij uit de Premier League. Zijn plekje bij de Rode Duivels is hij ondertussen ook al een tijdje kwijt. Onder Marc Wilmots was hij nochtans een vaste waarde en mocht hij zelfs mee naar het EK in Frankrijk.

Update 19:00: Via de officiële kanalen heeft Galatasaray inmiddels bevestigd dat het momenteel aan het onderhandelen is met Man City omtrent de overgang van Denayer.