OFFICIEEL: Anderlecht en floptransfer verscheuren het contract

OFFICIEEL: Anderlecht en floptransfer verscheuren het contract

30-08-2017 14:38
7

Anderlecht heeft officieel afscheid genomen van Diego Capel. De Spaanse aanvaller kon geen basisplaats veroveren in het Astridpark en pakt na één seizoen al zijn koffers. Beide partijen hebben besloten om het contract te verscheuren, zo maakt Anderlecht woensdag bekend.

Diego Capel bracht dinsdagavond zelf naar buiten dat er voor hem een einde kwam aan het avontuur bij Anderlecht. De Spaanse flankspeler deed dat in emotionele boodschap op Twitter, waarin hij de supporters nadrukkelijk bedankte. Anderlecht bevestigt via de officiële kanalen dat de verbintenis in goed overleg is verbroken.

"RSC Anderlecht en Diego Capel zijn vandaag in onderling overleg uit elkaar gegaan. Het contract van de 29-jarige Spanjaard werd ontbonden, waardoor hij nu een vrije speler is. De voormalige international kwam in de zomer van 2016 over van Genoa en speelde vorig seizoen 25 wedstrijden (2 doelpunten, 4 assists) voor Paars-Wit. Op sociale media liet Capel al weten alle fans te willen bedanken voor het afgelopen jaar en dat hij zich voor altijd deel van de Anderlechtse familie zal voelen. Gracias por todo, Diego!'', luidt het communiqué.

Lees ookLIVE: Volg de laatste uren van de transferperiode op de eerste rij