UPDATE: 'Olympiakos en Club Brugge zijn eruit: akkoord over transfer Engels'

UPDATE: 'Olympiakos en Club Brugge zijn eruit: akkoord over transfer Engels'

30-08-2017 11:30
9

Björn Engels vertrek dan toch bij Club Brugge. Het wordt geen Engelse droomtransfer voor de jonge verdediger, maar wel Griekenland. De verdediger lijkt aan de slag te gaan bij Olympiakos.

Eerder raakte al bekend dat Olympiakos en Besnik Hasi interesse tonen in Engels. De verdediger van Club Brugge aast al langer op een transfer, maar vond nog geen nieuwe club. Engeland was de droombestemming, maar verschillende clubs haakten af. Stoke City haalde Kevin Wimmer en Fulham richt zich op andere verdediger. Olympiakos daarentegen heeft van Engels het toptarget gemaakt. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Er zou inmiddels zelfs al een persoonlijk akkoord tussen Olympiakos en Engels zijn. Enkel op clubniveau is dat er nog niet. De vraagprijs is voorlopig nog een struikelblok. Club hoopt rond de tien miljoen euro te kunnen ontvangen voor de verdediger, maar dat vindt Olympiakos nog iets te prijzig. Het hoopt dat bedrag dan toch enigszins te kunnen verlagen.

UPDATE 11u30: Volgens het Griekse Gazzetta.gr is de deal rond. Olympiakos en Club Brugge zouden eruit zijn over de transfersom van Björn Engels. Niets staat een transfer dan nog in de weg, want eerder had de verdediger al een persoonlijk akkoord.