Tielemans ziet Dendoncker graag komen: Hij is welkom bij Monaco

Tielemans ziet Dendoncker graag komen: "Hij is welkom bij Monaco"

Gepubliceerd: dinsdag 29 augustus 2017 om 07:30di 29-08-2017 om 07:30

Youri Tielemans maakte deze zomer zijn langverwachte toptransfer. Bij AS Monaco heeft hij nog geen basisplaats beet, maar de Rode Duivel voelt er zich wel goed. Het zou overigens zomaar kunnen dat hij in het Prinsdom herenigd wordt met Leander Dendoncker. Die is alvast welkom van Tielemans. 

Zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws citeerde Tielemans, die de vraag kreeg of Dendoncker een goede vervanger zou zijn voor Fabinho. Die staat op vertrekken. "Jazeker, ze hebben dezelfde speelstijl. Het zijn alle twee pure defensieve middenvelders, die de capaciteit hebben ballen te recupereren. Maar ze kunnen ook nog naar voren trekken. Ze hebben beiden een verbluffende fysieke conditie en zijn moeilijk weg te zetten. Leander zou een uitstekende vervanger zijn voor Fabinho, zeker weten. Hij is welkom", klinkt het lovend.

Beide spelers zijn opgeroepen voor de nationale ploeg. Heeft Tielemans zijn ex-ploegmaat al warm gemaakt voor een transfer? "We hebben er nog niet zo veel over gepraat. Ik begrijp de situatie waar hij in zit en ik wil hem niet extra druk opleggen." Anderlecht is bij een juist bod bereid mee te werken, maar wil dan wel Soualiho Meité huren van de Franse topclub. Die houdt de boot echter af. 

Poll

Denk je dat Dendoncker naar Monaco trekt?

(921 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws