'Leicester City biedt 23 miljoen voor target van Man City'

'Leicester City biedt 23 miljoen voor target van Man City'

28-08-2017 12:19

Leicester City heeft zich bij West Bromwich Albion gemeld voor Jonny Evans, die al langere tijd wordt begeerd door Manchester City. De Premier League-kampioen van 2016 heeft volgens Sky Sports zelfs een bod van 23 miljoen euro op tafel gelegd, maar dat is door The Baggies van tafel geveegd.

West Brom lijkt de 29-jarige centrale verdediger uit Noord-Ierland absoluut niet kwijt te willen. Onlangs zou Manchester City al tevergeefs 27 miljoen euro hebben geboden op Evans, die jarenlang uitkwam voor Manchester United. The Citizens hebben de hoop naar verluidt nog niet opgegeven: men wil Evans ruilen voor de overbodige Fransman Eliaquim Mangala.

Evans ontbrak afgelopen zondag in de wedstrijdselectie van West Brom, dat het opnam tegen Stoke City. De Noord-Ier was geblesseerd en gaf in het programmaboekje openheid over zijn situatie. 'Er is veel gespeculeerd over mijn situatie, maar die is heel eenvoudig. Ik wil zo snel mogelijk weer fit worden en me inzetten voor West Brom. Totdat iemand me vertelt dat het niet zo is, ben ik volledig verbonden aan deze geweldige club. Het is me een eer om hier aanvoerder te zijn', schreef Evans.