“Sportief zet ik met KV Oostende een stap hogerop”

“Sportief zet ik met KV Oostende een stap hogerop”

27-08-2017 14:30

KV Oostende kondigde vrijdagavond de komst van Aleksandar Bjelica aan. De linksachter komt over van KV Mechelen. Aan de kust tekende hij een contract van drie seizoenen. Bij Het Laatste Nieuws reageerde de Nederlandse Serviër al kort op zijn transfer.

"Ik hoorde pas vrijdagmiddag van de interesse van Oostende. Ik was meteen enthousiast en heb mijn manager gezegd dat ik voor Oostende wou spelen. Ik moet hem en beide clubs bedanken voor de vlotte afhandeling van de transfer", aldus de linksachter.

"Met mijn transfer naar Oostende zet ik sportief zeker een stap hogerop. Bekerfinale, twee keer op rij play off 1, Europees voetbal. Het is een club met een plan. Ze zijn de competitie misschien gestart met 0 op 12, maar dat zegt niets. Daar gaan we snel verandering in brengen. Zaterdag op mijn eerste training geef ik mij direct voor de volle 100 procent. Hopelijk kan ik zondag tegen Antwerp op eender welke manier mijn steentje bijdragen aan de eerste overwinning van het seizoen", klinkt het ambitieus bij Bjelica.