Maes houdt stok achter de deur: Voorbarig te zeggen dat hij onze club verlaat

Maes houdt stok achter de deur: "Voorbarig te zeggen dat hij onze club verlaat"

27-08-2017 11:36

Peter Maes heeft zijn rentree bij Sporting Lokeren niet gemist. De opvolger van Runar Kristinsson haalde recent zes op zes, waardoor zijn club opnieuw wat ademruimte heeft. Komende week zou het wel afscheid nemen van Koen Persoons. Al hoopt Maes duidelijk van niet...

Persoons kreeg zaterdagavond een applausvervanging in wat meer dan waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van de Waaslanders was. Hij zou naar Oud-Heverlee Leuven trekken. Maes hield op de persconferentie echter een slag om de arm. "Het is nu misschien nog voorbarig om te zeggen dat Koen onze club verlaat, maar die kans zit er zeker in. Er zal deze week nog gesproken worden. Vandaag (zaterdag, nvdr.) heeft hij een heel goeie prestatie neergezet."

"Ik ken Koen heel goed en ik ken ook 'Kili' (Kilian Overmeire, nvdr.) heel goed, dat is een tweeling", vervolgt Maes. "Als je dit kan brengen vandaag, na al hetgeen de voorbije tweeënhalf jaar gebeurd is... Dat is weer heel snel weg, hé. Misschien wil hij wel verder timmeren hier aan een toekomst op Sporting Lokeren. Dat gaan we volgende week bespreken", maakt hij zijn intenties duidelijk.