MOOI! Fellaini en El Ghanassy steunen doodziek jongetje (6)

MOOI! Fellaini en El Ghanassy steunen doodziek jongetje (6)

25-08-2017 14:30

De zesjarige Max uit Humbeek lijdt aan een zeldzame hersentumor, in hun zoektocht naar genezing zijn zijn ouders in Mexico terechtgekomen. Om de peperdure behandeling te bekostigen zijn tal van BV's opgetrommeld, maar ook Marouane Fellaini en Yassine El Ghanassy.

De behandeling van Max is enorm duur, ongeveer 250.000 euro. Via de website youcaring.com werd al aardig wat geld ingezameld, verder komen er heel wat BV's optreden op een benefiet. Udo, Nigel Williams, Sergio, Wim Soutaer, The Love Compartment en Buckwood hebben al toegezegd voor een optreden op 24 september. 

Verder vindt er ook nog een veiling plaats, met items zoals een gesigneerd T-shirt van Kim Clijsters, een gouden plaat van Stromae, een gesigneerde voetbal van RSCA, een luxe helikoptervlucht met champagne, een gesigneerde CD van Ali B en heel wat andere zaken.

De ouders van Max probeerden ook enkele bekende voetballers te contacteren voor een persoonlijke boodschap. Dat is inmiddels al gelukt bij Fellaini en El Ghanassy. De situatie van Max is te volgen via de Facebook-pagina.