De Condé snoert critici de mond: Snel geoordeeld over hem

De Condé snoert critici de mond: "Snel geoordeeld over hem"

22-08-2017 18:31
2

Racing Genk heeft dit seizoen ambities voor de top drie, maar voorlopig schieten de Limburgers niet uit de startblokken. Technisch directeur Dimitri De Condé vindt echter dat de kritiek iets te snel komt.

De Condé hoopt dat zijn nieuwe transfers iets meer tijd gaan krijgen. "Het zijn bijna allemaal jonge spelers, die je de tijd moet gunnen om zich aan te passen. Mata en Aidoo zijn pas laat gekomen. Maehle heeft al meteen getoond dat hij over veel kwaliteit beschikt, Benson liet bij de beloften al erg mooie dingen zien. Ingvartsen speelde nog een EK en arriveerde met een lichte blessure. Hij maakt indruk op training en is in aantocht", klinkt het in Het Belang Van Limburg.

Vooral doelman Danny Vukovic krijgt veel kritiek na een paar vreemde tussenkomsten. De Condé blijft echter in hem geloven. "Na een korte vakantie liep hij tijdens onze stage ook nog eens een kleine blessure op. Daarenboven kwam een bijzonder vervelende fase bij zijn debuut. Daarop is men snel beginnen oordelen en veroordelen. Gelukkig is Vukovic mentaal erg sterk, dat toonde hij ook tegen Charleroi. Met hem komt het goed, daarvan ben ik overtuigd."