Nieuwe controverse (hopelijk) vermeden: Gent-Anderlecht met videoref

  Nieuwe controverse (hopelijk) vermeden: Gent-Anderlecht met videoref

  dinsdag 22 augustus 2017 om 15:28

  De rode kaart van Samuel Gigot ligt bij heel AA Gent nog stevig op de maag. De Fransman tackelde afgelopen weekend in Moeskroen op de bal, maar kreeg toch een uitsluiting te verduren. Voor de komende clash met RSC Anderlecht is er alvast een lichtpuntje.

  De topaffiche van de vijfde speeldag wordt namelijk afgewerkt mét videoref, deelt Het Nieuwsblad mee. Op die manier kunnen twijfelachtige beslissingen, zoals die rond Gigot vorige zondag, alvast opnieuw herroepen worden. Tot een hosanna-stemming zal dat nu ook weer niet leiden in Gent, want ook de videoref kwam in dit prille seizoen al enkele keren in het oog van de storm terecht.

  Het bezoek van Anderlecht zal de druk in de Ghelamco Arena stevig doen toenemen, want voorlopig beleven de Buffalo's een snertseizoen. Amper één puntje haalde het voorlopig in de competitie. RSCA doet niet veel beter met vier stuks. Als reactie op de controverse van het voorbije weekend plannen enkele fans van Gent overigens een protestactie.

  Poll

  Heb jij vertrouwen in de videoref?

  (906 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +36497
  dinsdag 22 augustus 2017 om 15:44
  De videoref zal net als scheidsrechter ook nog voor discussie zorgen . Is en blijft interpretatie. Doellijntechnologie is iets waar volgens mij niet over kan gediscussieerd worden. Dat is wel nuttig
  Vind ik leuk
  freeman +11511
  dinsdag 22 augustus 2017 om 16:09
  Allee ! Voor één keer geen achteraf replieken van Hein ! oef !
  Vind ik leuk
  Toca +36497
  dinsdag 22 augustus 2017 om 16:38
  Herriner mij een coach vorig jaar die nog erger was maar die had dan altijd gelijk neem ik aan.
  Vind ik leuk
  freeman +11511
  dinsdag 22 augustus 2017 om 18:31
  idd ... wordt nu beter met videorefs !
  Vind ik leuk
  DDT +3385
  dinsdag 22 augustus 2017 om 19:42
  Die videoref had waarschijnlijk ook rood gegeven. De vlieger en Degryse waren het trouwens eens met de ref ivm de rode kaart. Dus een oplossing? Enkel goed om te zien of de overtreding binnen of buiten de rechthoek was, doellijn en kijken of de juiste man bestraft werd. Verder afschaffen die beslissingen/verantwoordelijkheden
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws