Leko puzzelt nog: 'Negen spelers al zeker van basisplaats in Athene'

Leko puzzelt nog: 'Negen spelers al zeker van basisplaats in Athene'

22-08-2017 13:24
3

Club Brugge leeft in spanning toe naar de confrontatie met AEK Athene. Na het 0-0 gelijkspel in Brugge staat Blauw-Zwart voor een heet Europa League-avondje in Griekenland. De druk is groot, want bij uitschakeling is het Europese avontuur van Club al ten einde. Ivan Leko twijfelt nog over zijn beste elf.

Ivan Leko gaf tegen KV Kortrijk (1-2) veel van zijn bepalende spelers rust. Het Laatste Nieuws maakte daaruit op dat negen spelers zeker zijn van een plaats in de basiself. Volgens de krant zullen Ethan Horvath, Helibelton Palacios, Brandon Mechele, Timmy Simons, Stefano Denswil, Anthony Limbombe, Marvelous Nakamba, Ruud Vormer en Emmanuel Dennis zeker aan de aftrap staan. Leko heeft dus echter nog wel enkele knopen door te hakken.

Zo moet hij op het middenveld nog kiezen tussen Hans Vanaken en Lior Refaelov. Na enkele goede optredens lijkt Vanaken een streepje voor hebben ten opzichte van Refaelov. Leko zou daarnaast twijfel over de aanvalspartner van Dennis. Het Nieuwsblad raadt de onvoorspelbaarheid van Diaby aan, maar Wesley Moraes en Jelle Vossen worden ook als opties gezien.