De spelers staan niet meer achter Vanhaezebrouck, dat weet ik zeker

  "De spelers staan niet meer achter Vanhaezebrouck, dat weet ik zeker"

  dinsdag 22 augustus 2017 om 12:14

  Voor de eerste keer sinds Hein Vanhaezebrouck trainer is van KAA Gent wankelt zijn positie. In Het Nieuwsblad laat Aad de Mos zich uit over de trainer van de Buffalo's. Volgens de Nederlander heeft Vanhaezebrouck nog heel wat werk voor de boeg. 

  "Nu moet Vanhaezebrouck bewijzen dat hij een peoplemanager is. Maar dat ís hij niet. Hoeveel krediet hij nog heeft, hangt af van zijn relatie met Louwagie en De Witte. Hij is in elk geval een jaartje te lang gebleven. Er zit op trainers evengoed een houdbaarheidsdatum als op spelers. De spelers vinden het steeds vermoeiender, altijd maar datzelfde praatje. Ze staan niet meer achter hem, dat weet ik zeker. Waarbij ze ook wel lezen hoe de relatie is tussen hem en zijn superieuren", aldus De Mos. 

  "Ik ben nochtans een enorme fan van Vanhaezebrouck voor de manier waarop hij twee jaar zijn ploeg liet voetballen, vooral Europees. Maar hij is eigenwijs en star. Het moét een 3-4-3 zijn, bijvoorbeeld. En nu het slecht gaat beginnen te klagen dat iedereen naar de coach wijst, dat is niet eerlijk. Ook voor hem geldt de wet: als de resultaten slecht zijn, wordt er áltijd naar de coach gewezen.”

  Volgens De Mos is de malaise van de Buffalo's zeker niet alleen te wijten aan de trainer. "Hét grote probleem van Gent vind ik het teveel aan transfers. Afwachten wat Andrijasevic brengt. En of Kubo bevestigt. Bij Japanners duurt het nooit een heel seizoen lang. Morioka was bij Warschau ook niets. Dat maakt de kleedkamer onrustig. Een Milicevic die zegt: Hoezo, komt er een nieuwe 10?"

  "De citroen is uitgeperst, vooral verdedigend. Spelers als Mitrovic moeten al 2 jaar op de toppen van hun tenen spelen. Nog één raad: als ze nu nog versterking halen, moet het eróp zijn. Je kan niet blijven zeggen: pech van de laatste minuut."

  Poll

  Denk je dat Gent Vanhaezebrouck binnenkort ontslaat?

  (859 stemmen)

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +10607
  dinsdag 22 augustus 2017 om 12:51
  Niet voor niks dat de spelers die hier al langer zijn graag weg wil(den). Foket, Neto, Dejaegere, Gerhson, Mitrovic, Milli (twijfelde), Couli, Simon.

  Zoals ik hier al zei, is de voorzitter diegene die alles kan lijmen. Als enige.

  https://www.voetbalprimeur.be/nieuws/757385/vanhaezebrouck-moet-niet-vrezen-de-witte-neemt-het-op-voor-coach.html
  Vind ik leuk
  Wimz3 +586
  dinsdag 22 augustus 2017 om 12:56
  Voorzitter moet het niet opnemen voor zijn trainer maar voor zijn spelers. Iedereen ziet toch dat de magie bij Hein over en uit is. Behalve hijzelf, die legt de schuld altijd bij anderen. Overroepen trainer zonder peopleskills.
  Vind ik leuk
  freeman +7827
  dinsdag 22 augustus 2017 om 14:33
  Als het boeltje goed draait , eigent hij de resultaten maar al te graag toe aan zichzelf , maar van zodra er iets negatiefs valt , is het steeds de schuld van " anderen " , zijnde : spelers, arbiters, supporteres, bestuur enz .... Denk dat zijn vaatje waaruit hij tapte stilaan leeg wordt .....
  Vind ik leuk
  Toca +27647
  dinsdag 22 augustus 2017 om 14:12
  Voetballers zijn stuk voor stuk verwende nesten. Dat is gewoon een feit.
  Vind ik leuk
  dinsdag 22 augustus 2017 om 14:32
  Sta volledig achter De Mos ,een veel te veel aan binnenkomende transfers ,daar waar er oorspronkelijk hoofdzakelijk moest voorzien worden in de vervanging van Kums! Wat nog steeds niet is gebeurd! Nu met al die spelers ziet de trainer in het bos de bomen niet meer. Wie Hein zelf als versterking wilde kreeg men om een of andere rede niet klaar en dan kwam er maar iemand anders ; voldoende geschout? Ik geloof er niets van!!!
  En wie is hiervoor in de eerste plaats verantwoordelijk ? Naar mijn mening slechts één man ,de manager van aaGent,om niet te zeggen de alleenheerser mr.Louwazie.
  Vind ik leuk
  woensdag 23 augustus 2017 om 05:24
  Kan die Aad De Mos niet aan zijn kant van de Moerdijk blijven?
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "De spelers staan niet meer achter Vanhaezebrouck, dat weet ik zeker"