'Transfer van Fabinho kan Anderlecht miljoenen opleveren'

  'Transfer van Fabinho kan Anderlecht miljoenen opleveren'

  dinsdag 22 augustus 2017 om 11:59

  Anderlecht verkocht deze zomer Youri Tielemans aan Monaco voor 25 miljoenen euro. Als we Sacha Tavolieri, die eerder al vreemde geruchten verspreidde, mogen geloven, klopt Monaco binnenkort weer aan bij Anderlecht. Ditmaal met als doel Leander Dendoncker los te weken. 

  Monaco dreigt Fabinho kwijt te spelen. De Braziliaanse middenvelder is nadrukkelijk in beeld bij PSG. De club uit de hoofdstad wil deze week nog werk maken van de komst van Fabinho en Kylian Mbappé.

  Moest Fabinho vertrekken dan komt Monaco volgens de Waalse journalist uit bij Dendoncker. Anderlecht vraagt circa 35 miljoen euro voor de middenvelder. Anderlecht wil Dendoncker liefst houden. Al is het wel van plan om met Atlético Madrid te gaan praten over een eventuele transfer

  Poll

  Denk je dat Dendoncker naar Monaco trekt?

  (921 stemmen)

  Plaats een reactie

  buck +2107
  dinsdag 22 augustus 2017 om 12:55
  Alles kan.Tielemans en Dendoncker zijn wel goed samen.
  [Reactie gewijzigd op dinsdag 22 augustus 2017 om 12:56]
  Vind ik leuk
  dinsdag 22 augustus 2017 om 13:46
  Ik voel de bui al hangen. Kan langs de andere kant wel een zegen zijn voor Kums en Trebel. Ik hoop dat we met dat geld dan ook effectief gaan investeren. Lees: KOPEN. Miljoentjes van Tielemans zijn ook swiftly in de achterzakken verdwenen! Waar zijn de Mitrovicen gebleven? Nochtans hebben we daar een kleine 15 miljoen op gepakt... Haal geen talent maar TOPtalent! Een LB, CV, RM en een A. HVH dacht klaar te zijn met huiswerk in juli, laat me niet lachen man. Enkel Tielemans is vervangen. Franky niet, Nuytinck niet, 5 talenten die kansen verdienden zijn uitgeleend. Onze bank is onbestaande, kunnen het niveau niet aan (Bruno, Thelin, Capel, Harbaoui, ...). Plus ons grootste toptalent Svilar gaat het afbollen. Toch niet zo'n geweldige zomer zoals men laat uitschijnen in het Park. Probleem ligt trouwens veel dieper. Er is te weinig kennis van voetbal in de club. Ze doen maar wat, althans zo komt het toch over.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Transfer van Fabinho kan Anderlecht miljoenen opleveren'