Moet Vanhaezebrouck vrezen voor zijn job? ''Het kan wel eens payback-time zijn''

Moet Vanhaezebrouck vrezen voor zijn job? ''Het kan wel eens payback-time zijn''

22-08-2017 11:53
2

Krijgt Hein Vanhaezbrouck de boel weer op de rails na een schokkende 1 op 12? Er heerst alvast veel onrust in alle geledingen van de club. Scherpe uitspraken van coach Vanhaezebrouck hebben de zaken geen goed gedaan. Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, denkt dat Vanhaezebrouck in de gevarenzone zit.

Vanhaezebrouck liet zich vrijdag gelden met kritische uitlatingen over het bestuur. Volgens Vandewalle zijn die uitspraken slecht gevallen bij onder andere manager Michel Louwagie. "Zaterdag was er zelfs een verzoeningsgesprek nodig om de plooien tussen trainer Hein Vanhaezebrouck en manager Michel Louwagie glad te strijken", schrijft Vandewalle in zijn commentaar.

Voorzitter Ivan De Witte steunt zijn trainer nog, maar de uitspraken kunnen nog wel eens negatieve gevolgen hebben voor Vanhaezebrouck. "De voortdurende opmerkingen van de trainer aan het adres van zowat iedereen binnen de club werden lang gedoogd wegens de goede resultaten met leuk, aanvallend voetbal. Nu zou het voor sommigen wel eens payback-time kunnen zijn. Voorzitter Ivan De Witte moet aan de bak om de boel verder onder controle te houden, want een ontslag zal veel geld en nog meer kosten'', besluit Vandewalle.