Moet Vanhaezebrouck vrezen voor zijn job? ''Het kan wel eens payback-time zijn''

Moet Vanhaezebrouck vrezen voor zijn job? ''Het kan wel eens payback-time zijn''

dinsdag 22 augustus 2017 om 11:53

Krijgt Hein Vanhaezbrouck de boel weer op de rails na een schokkende 1 op 12? Er heerst alvast veel onrust in alle geledingen van de club. Scherpe uitspraken van coach Vanhaezebrouck hebben de zaken geen goed gedaan. Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, denkt dat Vanhaezebrouck in de gevarenzone zit.

Vanhaezebrouck liet zich vrijdag gelden met kritische uitlatingen over het bestuur. Volgens Vandewalle zijn die uitspraken slecht gevallen bij onder andere manager Michel Louwagie. "Zaterdag was er zelfs een verzoeningsgesprek nodig om de plooien tussen trainer Hein Vanhaezebrouck en manager Michel Louwagie glad te strijken", schrijft Vandewalle in zijn commentaar.

Voorzitter Ivan De Witte steunt zijn trainer nog, maar de uitspraken kunnen nog wel eens negatieve gevolgen hebben voor Vanhaezebrouck. "De voortdurende opmerkingen van de trainer aan het adres van zowat iedereen binnen de club werden lang gedoogd wegens de goede resultaten met leuk, aanvallend voetbal. Nu zou het voor sommigen wel eens payback-time kunnen zijn. Voorzitter Ivan De Witte moet aan de bak om de boel verder onder controle te houden, want een ontslag zal veel geld en nog meer kosten'', besluit Vandewalle.
Plaats een reactie

DDT +749
dinsdag 22 augustus 2017 om 12:04
Hein blijft gewoon zitten, en de moment dat ze hem buitenshotten kan hij de dag erna bij Anderlecht aan de slag.
Vind ik leuk
buck +931
dinsdag 22 augustus 2017 om 12:46
Is wel aan het uitlokken.
Vind ik leuk
Bacco +1222
dinsdag 22 augustus 2017 om 12:10
Nochtans is dit de trainer waar ik het meeste van genoten heb (van de matchen van zijn team en van zijn tactische ingrepen/wissels). Maar wat inderdaad een storende factor is dat bij interviews altijd de schuld bij de spelers legt. In het begin kan het misschien eens verademend zijn om eens paard en kar te noemen, maar het is bijna elke keer dat hij de schuld afschuift op zijn spelers en scheidsrechters. Nochtans is Hein iemand die - denk ik - het ploegbelang laat primeren. Jammer dat hij op deze manier en een hij en zij wedstrijd van maakt. Hij kan beter spreken over 'wij' en daardoor zijn spelers wat meer in bescherming nemen en niet publiekelijk op de schandpaal te nagelen. Die spelers vergeten dat niet...
Vind ik leuk
dinsdag 22 augustus 2017 om 15:26
Louwazie,al die schijttransfers van de laatste jaren zijn hoofdzakelijk uw werk ,ge hebt onze club samen met De Witte uit het bijna niets opgebouwd ,waarvoor nochmaals proficiat, maar nu zijt ge ze de laatste jaren door uw eigenzinnigheid en drang naar alleenheersing terug kapot aan het maken. Stop aub met het ZELF beoordelen en aantrekken van spelers en laat dat over aan mensen die een veel betere kijk op het voetbalspelleke hebben en zo ken ik er daar bij u verschillende...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Moet Vanhaezebrouck vrezen voor zijn job? ''Het kan wel eens payback-time zijn''