Dortmund hakt komend weekend knoop door en geeft Barça twee opties

Dortmund hakt komend weekend knoop door en geeft Barça twee opties

22-08-2017 10:54
0

Borussia Dortmund hakt komend weekend de knoop door over de toekomst van Ousmane Dembélé. Als Barcelona zondag niet heeft voldaan aan de vraagprijs, wordt de mogelijke transfer afgeblazen.

Dat meldt Sport BILD dinsdag. Barcelona is druk op zoek naar vervanging van Neymar, maar de zoektocht verloopt vooralsnog zonder resultaat. Dortmund wil 150 miljoen euro ontvangen en geen euro minder. Michael Zorc, technisch directeur van Dortmund, waarschuwt Barça dat het vaart moet maken. "De beslissing gaat niet op de laatste transferdag vallen, maar eerder", doelt Zorc op de transferdeadline van 1 september.

Volgens informatie van Sport BILD is Dortmund bereid om na de wedstrijd tegen Hertha BSC, komende zaterdag, nog om de tafel met Barcelona te gaan. Als daar niets uitkomt, wordt Dembélé dit seizoen in Dortmund gehouden. De Fransman heeft nog een contract tot medio 2021.

Algemeen directeur Hans-Joachim Watzke legt de positie van Dortmund uit: "Het is simpel: er zijn twee mogelijkheden. Of Barcelona voldoet aan onze vraagprijs. Als dat gebeurt, komt er een transfer. Wij zijn niet bereid om te onderhandelen. En als ze niet betalen, dan is hij na 1 september weer terug bij ons", doelt Watzke op Dembélé, die op dit moment niet traint en speelt met de selectie van Peter Bosz.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie