'Antwerp moet de transfermarkt op na blessure van belangrijke pion'

'Antwerp moet de transfermarkt op na blessure van belangrijke pion'

22-08-2017 10:15
4

Royal Antwerp FC heeft een tegenvaller te verwerken gekregen. Het Laatste Nieuws meldt dinsdag dat de promovendus de komende weken niet kan beschikken over Obbi Oulare.

Oulare moest in de gewonnen uitmatch tegen KV Mechelen (1-2) al vroeg naar de kant met een kwetsuur. Maandag is na onderzoek gebleken dat hij Achter de Kazerne een scheurtje in de quadriceps opliep. Voor de revalidatie van deze blessure staat minstens vier weken. De van Watford gehuurde aanvaller mist met zekerheid de ontmoetingen met KV Oostende en Sint-Truiden, terwijl het de vraag is of hij na de interlandbreak tijdig fit geraakt voor het duel tegen Lokeren.

Het tijdelijk wegvallen is een fikse aderlating voor Antwerp. Hoewel de spits nog niet wist te scoren voor The Great Old, was hij met zijn fysieke spel als aanspeelpunt wel zeer belangrijk in het elftal van Laszlo Bölöni. De Roemeense oefenmeester heeft mede door de afwezigheid van William Owuso geen centrumaanvaller meer tot zijn beschikking, waardoor Antwerp volgens HLN op zoek gaat naar een nieuwe spits.