Mulder maakt Anderlecht af: ''Spel van Anderlecht leent zich bijna tot satire''

  Mulder maakt Anderlecht af: ''Spel van Anderlecht leent zich bijna tot satire''

  dinsdag 22 augustus 2017 om 10:00

  Anderlecht zit in een serieuze crisis na een ondermaatse 4 op 12. Dit weekend wacht al de zeer belangrijke verplaatsing naar AA Gent, dat ook heel dringend punten moet gaan pakken. Jan Mulder heeft de spelers van Anderlecht alvast op scherp gezet met enkele harde uitspraken.

  "Het spel van Anderlecht leent zich bijna tot satire. Ik heb me zo geërgerd aan die slappigheid. De spelers zien er ook allemaal zo chagrijnig en bedroefd uit. Levensmoe. Van één iemand kon ik het wel verdragen: Weiler. Eindelijk zag je een beetje boosheid. Er is werk aan de winkel'', opende Mulder maandagavond zijn betoog in het VRT-programma.

  Leander Dendoncker kreeg er ook flink van langs. "Wat Dendoncker op de mat legt, tart elke verbeelding. Kums die kijkt anderhalf uur bedroefd. Mensen zijn boos dat hij vervangen werd, maar het was hoog tijd. Het was werkelijk onbeschrijfelijk wat die goed betaalde voetballers op de mat legden'', aldus het boze clubicoon van paars-wit.

  De Nederlandse analist weigert de schuld echter bij coach René Weiler te leggen. "Ik wijs niet naar de trainer. Als je speelt als Kums, Dendoncker, Hanni en Obradovic, dan ligt dat niet aan de trainer. Zo erg is Weiler nu ook weer niet. Als je de bal krijgt dan kan je er toch iets mee doen en er niet uitzien als een amateur bij Zwarte Leeuw?", eindigt hij fel.

  Plaats een reactie

  DDT +2372
  dinsdag 22 augustus 2017 om 12:13
  Hij heeft een punt maar een middenveld met kums en dendoncker naast elkaar werkt niet. Verkoop leander dan maar want als,hij zo,blijft spelen zal het 3,8 miljoen worden ipv 38 :)
  Vind ik leuk
  dinsdag 22 augustus 2017 om 12:45
  Chipciu als rechtsachter is vragen om problemen , dik verdiende zege voor stvv
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Mulder maakt Anderlecht af: ''Spel van Anderlecht leent zich bijna tot satire''