Svilar voor een appel en een ei weg bij Anderlecht

Svilar voor een appel en een ei weg bij Anderlecht

22-08-2017 09:42
7

De onvermijdelijke breuk tussen Anderlecht en Mile Svilar is definitief in de maak. Volgens Portugese media staat de doelman op een zucht van Benfica.

Svilar is al een week niet op komen dagen voor training en beide partijen praten enkel nog via advocaten met elkaar. Het 17-jarige toptalent is zeer ontgoocheld over het feit dat hij dit seizoen niet gepromoveerd is tot eerste doelman. Samen met zijn entourage werd het vizier snel op een vertrek gericht, waarna de verhouing met RSCA in rap tempo verslechterde. Benfica zat vanaf het eerste moment op de eerste rij om toe te slaan en lijkt inderdaad met Svilar aan de haal te gaan.

Benfica hoopte Svilar zelfs transfervrij in huis te halen, maar bronnen uit Portugal meldden dat de topclub circa twee miljoen euro gaat overmaken naar de Brusselaars. Dat is nog altijd een appel en een ei in vergelijking met de jackpot die Anderlecht ooit voor hem hoopte tot ontvangen als hij zou zijn ontbolsterd in het Astridpark. Zo ver is het helaas voor paars-wit niet gekomen. Anderlecht heeft al wel ingespeeld op het vertrek van Svilar, want een zeer opvallende de naam is met zekerheid op komst