'Twee eersteklassers willen aanvaller van KRC Genk overnemen'

  'Twee eersteklassers willen aanvaller van KRC Genk overnemen'

  dinsdag 22 augustus 2017 om 08:05

  KRC Genk wil deze zomer geen enkele speler meer laten gaan. Al is er volgens Het Nieuwsblad wel een uitzondering op de regel. José Naranjo mag de Luminus Arena verlaten. Aan interesse is er geen gebrek.

  In België zijn er twee ploegen die concrete interesse tonen in Naranjo. Het gaat om KV Kortrijk en KAS Eupen. De twee clubs willen de Spanjaard graag één seizoen huren van KRC Genk. Ook in het buitenland zijn er enkele clubs die Naranjo volgen. 

  Naranjo speelt pas sinds januari in ons land. Genk plukte de aanvaller weg uit zijn geboorteland. Het nam hem over van Celta de Vigo. Bij Genk moest Naranjo het spitsenprobleem oplossen, maar hij kon de verwachtingen nooit echt waarmaken. 

  Dit seizoen lijkt Naranjo pas derde of vierde keuze te zijn in Genk. Op de openingsspeeldag viel hij nog in tegen Waasland-Beveren en scoorde hij. Toch lijkt het daar bij te blijven voor hem in Genk. 

  Poll

  Is Naranjo goed genoeg voor Genk?

  (605 stemmen)

  Plaats een reactie

  dinsdag 22 augustus 2017 om 11:24
  Goed gek als ze hem weg doen. De jongen heeft hopen talent. Met uitlenen is geen probleem, maar niet verkopen. Als het er ooit op aan komt, zal je hem nodig hebben. Net zoals Boëtius, hadden ze ook moeten houden ipv Benson.
  Vind ik leuk
  DDT +2364
  dinsdag 22 augustus 2017 om 12:28
  Beveren waar wacht je op
  Vind ik leuk
  dinsdag 22 augustus 2017 om 14:39
  Lomperikken , Trossaerd presteerd niet naar zijn kunnen , waarom geen idee , dus geef Naranjo tijdelijk zijn plaats , hij zal zich wel bewijzen .
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Twee eersteklassers willen aanvaller van KRC Genk overnemen'