Crisis in Anderlecht, Van Holsbeeck en Vanden Stock grijpen in

Crisis in Anderlecht, Van Holsbeeck en Vanden Stock grijpen in

22-08-2017 07:35
5

Anderlecht begon dramatisch aan de competitie. Met vier op twaalf bleef het ver onder de verwachtingen. Dat beseffen ook Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock. Volgens Het Laatste Nieuws verschenen de manager en de voorzitter van paars-wit daarom maandag op training. De twee kwamen iedereen op hun plichten wijzen. 

Tijdens de uitlooptraining hadden Van Holsbeeck en Vanden Stock een goed gesprek met René Weiler. Dat gebeurt wel vaker in Brussel - ook bij zeges -, maar volgens de krant was 'de spanning nu iets meer aanwezig dan gewoonlijk'. Weiler mocht eerst zijn verhaal doen. Daarna kwam het bestuur aan het woord. Weiler kreeg de boodschap dat zijn job momenteel nog veilig is. 

Toch verwacht de Anderlecht-top aankomend weekend tegen KAA Gent een reactie van de trainer en de spelers. 'De Zwitser moet bewijzen dat hij in staat is om tactische oplossingen te vinden - zéker voor de driehoek op het middenveld - en dat hij zijn spelersgroep opnieuw gemotiveerd aan de aftrap kan krijgen', stelt Het Laatste Nieuws

Bij de spelers werden dan weer Leander Dendoncker en Lukasz Teodorczyk op hun plichten gewezen. 

Lees ook: 'Anderlecht en Spaanse topclub gaan transfer van Dendoncker bespreken'