Oplossing voor Dierckx in de maak? 'Antwerp-spits kan in Eerste Klasse blijven'

  Oplossing voor Dierckx in de maak? 'Antwerp-spits kan in Eerste Klasse blijven'

  dinsdag 22 augustus 2017 om 07:16

  Royal Antwerp FC beleefde in de Jupiler Pro League een droomstart. Toch kon niet elke speler daar evenveel van genieten. Tuur Dierckx past immers niet meer in de plannen van László Bölöni en speelde daarom nog geen minuut. Bij The Great Old mag Dierckx weg. Toch bestaat de kans dat hij dit seizoen te zien zal zijn in de Jupiler Pro League.

  Volgens Het Nieuwsblad wil Waasland-Beveren zaken doen met Antwerp. Na het vertrek van Zinho Gano zijn de Waaslanders op zoek naar een nieuwe aanvaller. Waasland-Beveren informeerde eerder bij Standard naar de beschikbaarheid van Ryan Mmaee, maar de vraagprijs van één miljoen euro schrok de ploeg af. 

  Bij Waasland-Beveren staat momenteel Philippe Clement aan het roer. Hij en Dierckx werkten in het verleden al samen bij Club Brugge. Bij Antwerp is Dierckx volledig overbodig. Hij moet al een tijdje meetrainen bij de B-kern. Bij The Great Old willen ze de aanvaller dan ook het liefst verkopen. Waasland-Beveren wil Dierckx dan weer liever huren. 

  Poll

  Moet Dierckx nog een kans krijgen bij Antwerp?

  (906 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +8331
  dinsdag 22 augustus 2017 om 09:36
  Nochtans een " verdienstelijke " speler !
  Vind ik leuk
  dinsdag 22 augustus 2017 om 09:42
  Vind persoonlijk dat Tuur bij Antwerp moet blijven. Ne goede Tuur is meerwaarde. Nu versterk je Waasland Beveren indien dit zou doorgaan!
  Vind ik leuk
  Pevin +114
  dinsdag 22 augustus 2017 om 09:47
  Zeker gene slechte speler en als hij top is, een meerwaarde voor vele clubs. Vrees alleen dat hij zichzelf nog net dat tikkeltje te weinig discipline oplegt. En dat verwachten de heren trainers en bestuurders nu eenmaal. Zeker 1 van de punten waarom hij bij Brugge mocht vertrekken.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Oplossing voor Dierckx in de maak? 'Antwerp-spits kan in Eerste Klasse blijven'