'Anderlecht en Spaanse topclub gaan transfer van Dendoncker bespreken'

'Anderlecht en Spaanse topclub gaan transfer van Dendoncker bespreken'

22-08-2017 06:59
1

Leander Dendoncker lijkt nog altijd op een transfer te azen. Dat beseffen ze bij Anderlecht ook. Paars-wit gaat daarom actie ondernemen. Dra start Anderlecht - volgens Het Laatste Nieuws - de gesprekken met Atlético Madrid. In Brussel willen ze weten hoe concreet de Spanjaarden zijn voor hun middenvelder.

Anderlecht wil tijdens de gesprekken een paar zaken te weten komen. Wil Atlético Madrid vol gaan voor Dendoncker of is de middenvelder een van de zovele spelers op het verlanglijstje van de club? Is Atlético Madrid bereid om de vraagprijs van paars-wit op te hoesten. In Brussel willen ze 38 miljoen euro voor Dendoncker krijgen. En indien al deze antwoorden positief zijn, zou Anderlecht ook graag willen weten met welke constructie de club van Yannick Carrasco de transfer wil afronden.

Dat Anderlecht juist met Atlético wil gaan praten, hoeft niet te verbazen. De Spaanse ploeg toonde in het verleden al de meeste concrete interesse. Daarbij mag Atlético - door een transferverbod - pas vanaf januari spelers aantrekken. Indien de twee partijen tot een overeenkomst komen, is de kans groot dat Dendoncker nog een half jaar in Brussel kan blijven spelen. Dendoncker wil de komende maanden graag blijven spelen met oog op het WK in Rusland.