Topclubs laten het afweten: Inhaalrace zal niet voor iedereen goed uitdraaien

  Topclubs laten het afweten: "Inhaalrace zal niet voor iedereen goed uitdraaien"

  maandag 21 augustus 2017 om 23:10

  Enkele topclubs hebben hun start van de nieuwe competitie helemaal gemist. Sporza ging analist Geert De Vlieger opzoeken en vroeg hem wat er schort bij de toppers.

  "Anderlecht, Gent en Oostende hebben hun start volledig gemist. Het kan wel eens net iets minder gaan, maar het verschil met vorig seizoen is wel erg groot", stelde De Vlieger. "In Gent zal iedereen wel nerveus worden. Dit hadden ze zeker niet zien aakomen."

  "Of dat een grotere verrassing is dan de nul op twaalf van Oostende? Misschien niet, want dat is toch ook écht opmerkelijk. Net als de zwakke start van landskampioen Anderlecht. De ploeg is ongeveer intact gebleven en ze kregen zelfs versterking, maar toch viel het stil na een goede supercup?"

  Inhaalrace
  "De problemen bij die ploegen zijn vergelijkbaar. De coaches zullen veel werk hebben om hun ploeg zo snel mogelijk weer op het goede spoor te krijgen. Ze moeten de komende weken al bijna een foutloos parcours afleggen. Die inhaalrace zal niet voor iedereen goed uitdraaien."

  "Anderlecht moet zo snel mogelijk proberen aan te pikken. Ploegen als Charleroi en Zulte Waregem twijfelen niet en hebben al een flinke stap gezet. Met de kwaliteit die aanwezig is, mag dat niet lang blijven duren. De topper zondag tegen Gent wordt belangrijker dan vooraf gedacht. Beide ploegen hebben dat anderhalve punt broodnodig."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Topclubs laten het afweten: "Inhaalrace zal niet voor iedereen goed uitdraaien"