Van Holsbeeck hard voor Teodorczyk: “Teo is te gemakzuchtig en dan lukt het niet”

Van Holsbeeck hard voor Teodorczyk: “Teo is te gemakzuchtig en dan lukt het niet”

21-08-2017 22:22
1

Er hangen donkere wolken boven het Astridpark. Om zijn coach uit de wind te zetten en enkele spelers op hun plichten te wijzen gaf Herman Van Holsbeeck een interview. Bij Sporza reageerde de Anderlecht-manager op enkele heikele thema’s, waaronder de vormcrisis van Lukasz Teodorczyk.

"Iemand die vorig seizoen 22 goals maakte, kan het niet allemaal verleerd zijn", vertelt Van Holsbeeck. Het geloof in het kunnen van de Pool is duidelijk nog aanwezig. Het probleem schort volgens Van Holsbeeck dan ook ergens anders. "Als hij even hard werkt als vorig jaar, denk ik dat alles goed komt. Misschien is Teo op dit moment iets te gemakzuchtig en denkt hij te makkelijk 'Het zal wel lopen' en dan loopt het juist helemaal niet", zegt de manager over zijn prijsschutter.

De komende weken zullen moeten uitwijzen of de wake-up-call van de Anderlecht-manager effect heeft gehad. Zoniet dringt aanvallende versterking zich toch nog op en staat er Van Holsbeeck nog een drukke laatste augustus-week te wachten. Met ook het paars-witte keepersprobleem in het achterhoofd en de transfersaga rond Dendoncker