OFFICIEEL: Club Brugge heeft tiende transfer beet

  OFFICIEEL: Club Brugge heeft tiende transfer beet

  maandag 21 augustus 2017 om 18:53

  Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het ook officieel. Saulo Decarli mag zich een speler van Club Brugge noemen.

  Dat bevestigde Club Brugge via de officiële kanalen. De Zwitserse verdediger onderging afgelopen week al zijn medische testen bij Club en poseerde zelfs in het Blauw-Zwarte shirt. Maandag zette hij dan zijn handtekening onder een driejarig contract bij de Bruggelingen.

   'Decarli (25) is een duelsterke centrale verdediger die na zijn debuut bij FC Locarno, de ploeg uit zijn thuisstad, via FC Chiasso naar Italië trok, waar hij voor Livorno en Avellino uitkwam. In 2014 nam de Duitse tweedeklasser Eintracht Braunschweig Decarli over. Daar groeide hij centraal in de verdediging uit tot een onbetwistbare titularis. Met Braunschweig speelde Decarli afgelopen seizoen de Play-Offs voor promotie naar de Bundesliga', omschrijft Club Brugge hem.

  Bij de Bruggelingen moet hij de concurrentie aangaan met Benoît Poulain, Brandon Mechele en German Mera. Ook Björn Engels en Stefano Denswil zijn er nog, maar die lijken te gaan vertrekken. Hij kan zondag al zijn opwachting maken tegen Standard.

  Plaats een reactie

  larédo +1460
  maandag 21 augustus 2017 om 18:58
  Zou een echte leider met goede voeten zijn. Ben benieuwd, welkom!
  Vind ik leuk
  freeman +10326
  maandag 21 augustus 2017 om 20:02
  Naast Mera nog een extra versterking voor de verdediging !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OFFICIEEL: Club Brugge heeft tiende transfer beet