OFFICIEEL: Rode Duivels ontvangen Cyprus in dit stadion

  OFFICIEEL: Rode Duivels ontvangen Cyprus in dit stadion

  maandag 21 augustus 2017 om 17:23

  De Rode Duivels weten eindelijk waar ze de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus op tien oktober zullen afwerken. Daar was de laatste tijd veel om te doen, maar uiteindelijk is het Koning Boudewijnstadion zoals gewoonlijk het decors. 

  Eerder had de stad Brussel nochtans aan de KBVB laten weten dat de wedstrijd niet op de Heizel kon doorgaan. Dat was zeer tegen de zin van de bond, die erop wees dat er een contract was tot medio 2018. "In navolging van voorbereidende vergaderingen met Stad Brussel, Politie Brussel, NMBS en de KBVB, werd finaal beslist dat de wedstrijd België - Cyprus van 10 oktober 2017 kan plaatsvinden in het Koning Boudewijnstadion. De NMBS garandeert dat de beveiliging van de tweede omheining rond het stadion verzekerd zal zijn tijdens de werken m.b.t. de verlenging van tram 9."

  Bij de bond zijn ze tevreden: "Dit is uitstekend nieuws, zeker voor de supporters van de Rode Duivels. Ik dank de verschillende bevoegde instanties voor de geleverde inspanningen", reageert Koen De Brabander, secretaris-generaal van de KBVB, in het persbericht. 

  Laatste wedstrijd op de Heizel?
  Mogelijk is dit wel de laatste wedstrijd van de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion. De verbintenis loopt na deze kwalificatiecampagne af en de thuiswedstrijd tegen Gibraltar vindt plaats op Sclessin.

  Lees ook: Rode Duivels zitten zonder stadion, voetbalbond verrast en ontevreden

  Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

  Poll

  Kunnen de Rode Duivels het WK winnen?

  (1309 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  OFFICIEEL: Rode Duivels ontvangen Cyprus in dit stadion