Devroe belaagd door makelaar: Ben hem straal voorbijgelopen

  Devroe belaagd door makelaar: "Ben hem straal voorbijgelopen"

  maandag 21 augustus 2017 om 16:33

  KV Oostende is als enige club in de Jupiler Pro League gestart met vier nederlagen, het is tegenwoordig dan ook niet al te gezellig bij de kustploeg. De makelaars hebben bloed geroken...

  In Het Nieuwsblad geeft Luc Devroe aan dat makelaars graag gebruik maken van zo'n situatie. "Toen ik buitenkwam in Eupen stond er een makelaar aan onze kleedkamer. Om mij spelers aan te bieden, maar ook om onze spelers te benaderen. Dat is toch te gek? Ik ben hem straal voorbijgelopen. Kijk, een transfer dwing je af op het veld zoals Dimata en Marusic dat deden. Een transfer dwing je niet af door ziek te zijn of wat dan ook."

  Devroe geeft verder ook aan dat mentaliteit het grote probleem is bij het huidige KVO. "Bij een drietal individuen zag ik wat meer strijdlust, ja. En met Gano hadden we offensief meer mogelijkheden, maar ik hoor hier jongens roepen dat ze in de basis zouden moeten staan. Wel dat zij zich dan eerst eens superactief tonen op training."

  Plaats een reactie

  JanB +4566
  maandag 21 augustus 2017 om 16:57
  Oei, de vis begint te stinken in Oostende !
  Dit is nu eenmaal de spreekwoordelijke keerzijde van de medaille
  Een topploeg wordt je niet op een paar jaar (zoals ze ook in Gentbrugge dachten)
  Vind ik leuk
  Kdb90 +1194
  maandag 21 augustus 2017 om 18:30
  Haha zelfs al staat er niks van Gent bij moet je ze er toch weer bij betrekken he. Omdat het nu efkes slecht gaat na 4 speeldagen liever nu dan op het einde van het seizoen we zullen dan wel zien ;)
  Vind ik leuk
  Toca +28069
  maandag 21 augustus 2017 om 19:53
  Das positief makker. Wil zeggen dat Gent iets betekend.
  Vind ik leuk
  maandag 21 augustus 2017 om 17:01
  Is het dan niet de taak van de trainer om de spelers mentaal scherp te houden , vraag ik mij af, en de spelers die er met hun pet naar gooien uit de ploeg te weren?
  Vind ik leuk
  maandag 21 augustus 2017 om 17:11
  Blijkbaar altijd leuk om er je duim in te vetten als het slechter gaat bij een ploeg. Waarom? Dit Kvo heeft voetbalminnend België kunnen bekoren de laatste jaren met mooi attractief voetbal en de toppers het vuur aan de schenen gelegd. Niemand beweert dat ze al een topper zijn! Nu ze komen het wel te boven en ze zijn nt de enigen die zwak aan het seizoen begonnen zijn...
  Vind ik leuk
  freeman +8331
  maandag 21 augustus 2017 om 18:26
  Iedere ploeg heeft wel zijn hoogtes & laagtes ! Ook aan het zèètje kan het niet elk jaar Couckenbak zijn !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Devroe belaagd door makelaar: "Ben hem straal voorbijgelopen"