Antwerp wint harten in Jupiler Pro League: Het vakmanschap van Bölöni

Antwerp wint harten in Jupiler Pro League: "Het vakmanschap van Bölöni"

maandag 21 augustus 2017 om 15:53

Antwerp is aan het seizoen begonnen met heel wat vraagtekens, maar het begin mag er wel zijn. 7 op 12 is een goeie start. Jacques Sys van Sport/Voetbalmagazine looft vooral trainer Laszlo Bölöni.

Antwerp doet het volgens Sys veel beter dan verwacht. "De twijfels vooraf waren zeer groot. Niemand geloofde in de kwaliteit van de spelerskern en dan was er nog de loodzware competitiestart tegen Anderlecht, Gent, KV Mechelen en Genk. Er waren er al die rekening hielden met een 0 op 12, maar kijk, ze prijken nu met een knappe 7 op 12. Het bewijs van het vakmanschap van Laszlo Bölöni, die een elftal kan neerzetten."

Antwerp had zo weer van vrijer ademen. "Die goeie start is belangrijk voor de club, ze brengt een bepaalde rust, ook bij de supporters. Want de sfeer die de trouwe aanhang verzorgt, is een verrijking voor onze competitie, al blijf je altijd je hart vasthouden voor die minderheid die de boel verziekt. Zoals bleek met dat incident met de supportersbus van Beerschot Wilrijk."

Plaats een reactie

Toca +19302
maandag 21 augustus 2017 om 15:59
Mooi artikel maar die verwijzing naar de minderheid begint wel eentonig te worden. Voor het overige denk ik dat ook de Antwerp fans dit niet verwacht hadden.
Vind ik leuk
Pevin +114
maandag 21 augustus 2017 om 16:04
Ook aan de minderheid moet je aandacht schenken. Zoals de vele artikels over KVO, AA Gent en Anderlecht ;-)
Vind ik leuk
maandag 21 augustus 2017 om 17:06
Ere wie ere toekomt!
Vind ik leuk
Wimz3 +542
maandag 21 augustus 2017 om 17:28
En hier gaan we weer. Nog altijd niet bewezen dat dat er van Antwerp waren. Ook weer de nodige taalfouten in het artikel.
Vind ik leuk
DDT +1404
maandag 21 augustus 2017 om 18:04
Ik vind dat de invloed van de trainer overschat wordt. Veel spelers die er vorig jaar nog bij waren, willen zich koste wat koste bewijzen in eerste klasse. Daarmee win je matchen, met de wil om te winnen. Die is bij veel zogezegd betere ploegen momenteel te weinig aanwezig. Verder knap bezig RAFC
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Antwerp wint harten in Jupiler Pro League: "Het vakmanschap van Bölöni"