Problemen bij Racing Genk: 'Een aantal jongens zijn misnoegd'

Problemen bij Racing Genk: 'Een aantal jongens zijn misnoegd'

21-08-2017 15:42
3

Racing Genk is net als heel wat andere topclubs zwak begonnen aan de Jupiler Pro League. 4 op 12, dat zijn geen cijfers om over naar huis te schrijven. Het Laatste Nieuws weet dat coach Albert Stuivenberg snel zeges nodig heeft om zijn kleedkamer rustig te houden.

Bij Racing Genk laten enkele jongens namelijk hun ongenoegen blijken. "Dat er een aantal jongens misnoegd zal zijn, is duidelijk. Malinovskyi werd voor de derde keer in drie matchen vroegtijdig naar de kant gehaald en liep te mokken. Clinton Mata kreeg na één week trainen meteen de voorkeur op Joakim Maehle. We kunnen ons inbeelden dat dat een klap was voor de jonge Deense rechtsachter die sterk op dreef was. En dan zijn er nog bankverwarmers Heynen, Benson, Aidoo en Naranjo, die zaterdag niet eens de selectie haalde."

De keuze van Stuivenberg gaat binnenkort nog iets ruimer worden. "Uronen, Karelis en Dewaest zijn nog op de terugweg. In een seizoen zonder Europees voetbal beschikt Genk over een kern die gemaakt is om op drie fronten te strijden. Zolang je wint is er geen vuiltje aan de lucht, maar na een 4 op 12 neemt de nervositeit toe. Eens iedereen fit, wordt het een hele klus om deze kleedkamer te managen."