Uithaal naar Barça: 'Donderdag gesprekken, vrijdag was hij ineens afwezig'

  Uithaal naar Barça: 'Donderdag gesprekken, vrijdag was hij ineens afwezig'

  maandag 21 augustus 2017 om 14:18

  Hans-Joachinm Watzke, algemeen directeur van Borussia Dortmund, vindt dat FC Barcelona zich niet erg chique opstelt in de onderhandelingen over Ousmane Dembélé. Beide clubs praten al sinds vorige week over een transfer.

  De twintigjarige aanvaller is in Camp Nou in beeld om Neymar op te volgen, maar de onderhandelingen verlopen moeizaam. Volgens Watzke lag het laatste Catalaanse bod dertig miljoen onder de vraagprijs. "Dembélé is Barça's eerste keus", aldus Watzke in de Duitse pers. "Ze hebben geen plan B of C, ze weten hoe goed hij is."

  Dembélé is ondertussen geschorst omdat hij, in de drang naar een transfer, niet op kwam dagen op de training. "Op een donderdag zaten we voor het eerst samen met Barça en vrijdag kwam Dembélé niet meer op de training. Toeval?", vraagt Watzke zich af. "Twee weken geleden zag ik Barcelona als een grote en respectvolle club, maar daar ben ik nu niet zo zeker meer van."

  Watzke is stellig over een mogelijk vertrek van Dembélé. "We hebben gezegd dat we hem best willen laten gaan, maar niet na één jaar al. We binden niet in op de vraagprijs, geen cent. We kunnen geen bod accepteren dat dertig miljoen lager ligt. Op dit moment is de kans op een transfer fifty/fifty."

  Plaats een reactie

  firedwarf +2494
  maandag 21 augustus 2017 om 15:59
  gewoon laten gaan als ik barça was, der zijn andere opties mss eens de poule met jonge talentjes open trekken en die mannen eens een kans geven?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Uithaal naar Barça: 'Donderdag gesprekken, vrijdag was hij ineens afwezig'