Debutant overtuigt bij Club Brugge: Ik ga nog verbeteren

Debutant overtuigt bij Club Brugge: "Ik ga nog verbeteren"

21-08-2017 13:43
5

Ook Club TV sprokkelde zondagavond nog enkele reacties bij de spelers van Club Brugge. Het haalde ook German Mera voor de camera. Die spreekt voorlopig enkel Spaans, maar had daar op het veld weinig last van.

Mera was tevreden met zijn debuut. "Ik ben heel blij omdat de ploeg gewonnen heeft. We blijven aan top van de competitie. We zullen hard blijven werken voor wat er nog aankomt. Ik ga mezelf blijven verbeteren en me blijven inzetten voor Club Brugge."

Laurens De Bock mocht ook nog eens opdraven. "Het is leuk om de competitie zo te kunnen beginnen. Zo zetten we meteen druk op andere ploegen. Een paar vaste waarden hebben rust gekregen. Dat is goed, anders gaat het een lang seizoen worden." Vormer treedt hem bij. "Top, beter kan niet. Verdiend gewonnen denk ik. Op het einde gaan ze dan wel drukken, maar 12 op 12 is heel goed. Het kan beter, maar dat komt wel."

Ook Jelle Vossen voelde zich goed na de zege, maar bleef wel kritisch. "We moeten rustiger blijven, ook als we voor staan. Dat zijn dingen waar we hard aan gaan werken. We hebben werk, maar dat is natuurlijk leuker met het maximum van de punten."