'Complete malaise bij Oostende, transfers op lange baan geschoven'

  'Complete malaise bij Oostende, transfers op lange baan geschoven'

  maandag 21 augustus 2017 om 09:42

  KV Oostende is de enige club in de Jupiler Pro League met nul punten, en dat kan niet voor een club die Play-Off 1 ambieert. De kustploeg grijpt kordaat in: twee spelers die mikken op een transfer worden aan hun contract gehouden.

  Zo kon Knowledge Musona naar het schatrijke Maccabi Tel Aviv uit Israël. Het Laatste Nieuws weet dat KVO zijn vraagprijs inmiddels heeft opgetrokken om Maccabi te ontmoedigen. Ook Sébastien Siani, die op weg leek naar Toulouse uit de Ligue 1, moet zeker blijven. KVO kan zich momenteel niet veroorloven om nog meer basisspelers kwijt te raken.

  Toen Yves Vanderhaeghe een vraag kreeg over nieuwe versterkingen reageerde hij kortaf. "Tot dusver heb ik nog niets gewenst en hebben we hier niet over gesproken. Ik vind het vergezocht dat jullie, de media, dit eerder moeten weten dan mijn bazen. Dit moet binnen de club besproken worden". 

  Het Laatste Nieuws suggereert wel dat er één nieuwe linksback gaat komen. Antonio Milic heeft zijn seizoensbegin namelijk totaal gemist.

  Plaats een reactie

  SD +5922
  maandag 21 augustus 2017 om 10:50
  Dat zag men toch aankomen; KVO is een club van spelers die voor het merendeel elders afgeserveerd werden. Laat maar de mirakels over aan de katholieke kerk !
  Vind ik leuk
  Julien +1019
  maandag 21 augustus 2017 om 13:09
  Voor het merendeel elders afgeserveerd ? Wie dan ? Soms ze eens op als je wilt. Heb je het wel over KVO ?
  Vind ik leuk
  dethklok28 +3937
  maandag 21 augustus 2017 om 16:07
  Ok, Siani, canesin, akpala, cyriac( al is die weg ondertussen denk ik) conte (al moet die weg) zivkovic , dutoit (ongewenst bij vorige ploeg), rozehnal (te oud bij vorige ploeg) bossaerts, jali, jonckheere, berrier,

  Ok een aantal zijn jongeren. Maar die wel afgeserveerd werden bij grotere ploegen.
  Voldoende voorbeelden?
  Vind ik leuk
  Basiel +25
  maandag 21 augustus 2017 om 16:33
  Er moet een verdediger bij en iemand voor de middenveld. (Berrier gekwetst= voeding en goals weg...)
  Diegenen die een transfer willen afdwingen in de tribune zetten, aan hun centen zitten en voordoen met die die willen spelen en fier zijn op hun club.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Complete malaise bij Oostende, transfers op lange baan geschoven'