Bölöni kondigt nieuwe versterking aan: We wisten het vrijdag al

Bölöni kondigt nieuwe versterking aan: "We wisten het vrijdag al"

21-08-2017 07:30
3

Antwerp won afgelopen weekend met 1-2 van KV Mechelen, het begint zo met een 7 op 12 aan de competitie. Opvallend, zeker omdat de kern helemaal niet klaar is. Bölöni wil absoluut nog versterking zien in de komende weken.

De coach zag namelijk Obbi Oulare uitvallen tijdens de wedstrijd. William Owusu is ook geblesseerd, dus deed Antwerp verder met Reda Jaadi als spits. "De blessure van Obbi maakt eigenlijk weinig verschil. Vrijdag wisten we ook al dat er nog een aanvaller bij moest komen. Ook als hij fit was gebleven, hadden wij het plan om er nog één, twee,… of vier spelers - niet allemaal aanvallers natuurlijk - bij te halen vóór het einde van deze transferperiode", stelt hij bij Het Nieuwsblad.

Bölöni wil zich niet blindstaren op de goeie start. "Dat is goed, maar ik ben de match tegen Genk nog niet vergeten, toen we serieus op onze plaats gezet zijn. We moeten nederig blijven. We zitten in een proces en we zijn nog lang niet waar we willen zijn. Maar het is wel leuk om te zien dat we onze inspanningen beloond zagen."