Tegenslag voor Club Brugge: 'Transfer voorlopig nog niet rond'

  Tegenslag voor Club Brugge: 'Transfer voorlopig nog niet rond'

  maandag 21 augustus 2017 om 07:25

  Het is de bedoeling dat Saulo Decarli de volgende aanwinst wordt van Club Brugge. Voorlopig is de transfer evenwel nog niet rond. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Zijn huidige werkgever  Eintracht Braunschweig doet naar verluidt erg moeilijk.

  Eintracht Braunschweig wil momenteel nog meer geld zien voor de speler. Een akkoord met Club Brugge is er nog niet. Eerder leek Club Brugge Decarli te kunnen krijgen voor 1,5 miljoen euro. Het is de bedoeling dat er in de komende dagen snel duidelijkheid komt over de toekomst van de 25-jarige Zwitserse verdediger.

  Het is duidelijk dat de speler de Duitse Tweede Klasse wil inruilen voor een avontuur in de Jupiler Pro League. Decarli kan bij Blauw-Zwart een contract tekenen van drie seizoenen.

  Dat de transfer nog altijd niet rond is, is best verrassend. De verdediger poseerde immers al met een shirt van Club Brugge in het Jan Breydelstadion. Op Instagram had zijn vriend Branko Bankovic een foto van Decarli in het blauw en zwart gedeeld. Ondertussen is de befaamde foto wel al weggehaald van Instagram. 

  Poll

  Is Decarli een aanwinst voor Club Brugge?

  (300 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Tegenslag voor Club Brugge: 'Transfer voorlopig nog niet rond'