Fiere Izquierdo reageert op Brighton-transfer: Ze geloofden in mij

Fiere Izquierdo reageert op Brighton-transfer: "Ze geloofden in mij"

20-08-2017 23:33
1

José Izquierdo mag binnenkort zijn opwachting maken in Engeland. De transfer naar Brighton and Hove Albion is helemaal rond. De Colombiaan zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2021 bij de Engelse club.

De ex-speler van Club Brugge kan zijn geluk duidelijk niet op. Hij denkt met Brighton and Hove Albion de juiste keuze gemaakt te hebben. "De club geloofde in mij. Ze namen de tijd om mijn spel te volgen, ze legden me het project van Brighton voor en de nieuwe uitdaging in de Premier League. Dat beviel me en ik nam de beslissing om voor deze club te kiezen", reageert hij op de website van zijn nieuwe club.

De Engelse ploeg betaalt ook heel wat geld voor Izquierdo, zo'n achttien miljoen euro. "Het recordbedrag is een motivatie voor mij. We voelen al veel druk op andere vlakken, dus zo mag je niet over dat transferbedrag denken. Je moet denken dat ze dat bedrag op tafel gelegd hebben omdat je het verdiente", aldus Izquierdo. Komende zaterdag speelt Brighton uit tegen Watford. Dan kan Izquierdo al debuteren voor zijn nieuwe ploeg.