Fiere Izquierdo reageert op Brighton-transfer: Ze geloofden in mij

  Fiere Izquierdo reageert op Brighton-transfer: "Ze geloofden in mij"

  zondag 20 augustus 2017 om 23:33

  José Izquierdo mag binnenkort zijn opwachting maken in Engeland. De transfer naar Brighton and Hove Albion is helemaal rond. De Colombiaan zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2021 bij de Engelse club.

  De ex-speler van Club Brugge kan zijn geluk duidelijk niet op. Hij denkt met Brighton and Hove Albion de juiste keuze gemaakt te hebben. "De club geloofde in mij. Ze namen de tijd om mijn spel te volgen, ze legden me het project van Brighton voor en de nieuwe uitdaging in de Premier League. Dat beviel me en ik nam de beslissing om voor deze club te kiezen", reageert hij op de website van zijn nieuwe club.

  De Engelse ploeg betaalt ook heel wat geld voor Izquierdo, zo'n achttien miljoen euro. "Het recordbedrag is een motivatie voor mij. We voelen al veel druk op andere vlakken, dus zo mag je niet over dat transferbedrag denken. Je moet denken dat ze dat bedrag op tafel gelegd hebben omdat je het verdiente", aldus Izquierdo. Komende zaterdag speelt Brighton uit tegen Watford. Dan kan Izquierdo al debuteren voor zijn nieuwe ploeg.

  Plaats een reactie

  DeGreatOld +252
  maandag 21 augustus 2017 om 07:26
  Hopelijk voor hem, blijven ze ook verder in hem geloven. Hij heeft zichzelf alvast wijsgemaakt dat hij zoveel waard is. Zien wat dat gaat geven ...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Fiere Izquierdo reageert op Brighton-transfer: "Ze geloofden in mij"