'We maken de perfecte start, maar het was niet het voetbal dat het moet zijn'

'We maken de perfecte start, maar het was niet het voetbal dat het moet zijn'

20-08-2017 22:49

Veel nieuwe spelers bij Club Brugge, maar Jelle Vossen bleef gewoon staan bij Blauw-Zwart. De spits was weer belangrijk voor de Bruggelingen met een penaltydoelpunt in de 1-2 overwinning tegen KV Kortrijk.

Vossen was uiteraard tevreden na de winst. "Een 12 op 12 na 3 uitwedstrijden, we mogen niet klagen van het resultaat. We maken hiermee een perfecte start, al was het voetbal nog niet wat het moet zijn. Nu is het hopen dit maximum zo lang mogelijk vast te houden en de kwaliteit van het spel op te krikken", zegt hij op de officiële website van Club Brugge.

De spits is nu de vaste penaltynemer van Club. Hij zette er intussen al drie om. "Een derde penalty, een derde doelpunt ook voor mij persoonlijk. Je moet ze nog altijd binnen schieten, maar het voelt heel goed om een steentje bij te dragen aan de overwinning, al is het belangrijkste sowieso dat we met de ploeg de punten meenemen."

Kwalitatieve kern
"Een verplaatsing naar Kortrijk is altijd een lastige partij, we waren bij momenten te slordig, hadden het moeilijk om kansen te creëren. Als je ziet welke wissels we dan gedaan hebben, zie je welke kwalitatieve kern we hebben. Iedereen heeft zijn rol, we gaan de volledige kern nodig hebben dit seizoen."

Donderdag volgt de belangrijke Europese wedstrijd in Griekenland. "We hebben bewezen dat we allen klaar zijn om donderdag vol aan de bak te gaan tegen AEK Athene, wat ook geen makkelijke wedstrijd zal zijn", besluit hij.