Politie doorzoekt supportersbus en betrapt drie Antwerp-fans met drugs op zak

  Politie doorzoekt supportersbus en betrapt drie Antwerp-fans met drugs op zak

  zondag 20 augustus 2017 om 18:24

  Royal Antwerp FC zette de fraaie competitiestart zaterdag voort met een 1-2 overwinning bij KV Mechelen. Drie Antwerp-fans waren geen getuige van de zege, nadat zij bij een politiecontrole werden betrapt op het bezit van drugs.

  De Antwerpse politie controleerde de supportersbus om fans die drugs of vuurwerk bij zich hadden uit het stadion te houden. Uiteindelijk leverde controle resultaat op, zo bevestigt politiewoordvoerder Sven Lommaert aan de Gazet van Antwerpen. ''Drie mensen waren in het bezit van drugs'', aldus Lommaert. 

  Lommaert liet ook weten dat het drietal de toegang tot het stadion werd ontzegd. Bovendien zal er ook nog een straf volgen. ''Zij zullen een proces-verbaal voor drugsbezit krijgen.'' Overigens werd er geen vuurwerk aangetroffen in de bus, tijdens de controle die 'rustig is verlopen', deelde Lommaert nog mee.

  Plaats een reactie

  Toca +28069
  zondag 20 augustus 2017 om 18:41
  Oh nee. De snodaards :-)
  Vind ik leuk
  Pevin +114
  zondag 20 augustus 2017 om 19:56
  Vorige week waren dat er 7 van Anderlecht, de week daarvoor 5 van Standard en zelfs ééntje in Eupen. In Waregem waren er dan weer bij 2 personen een grote hoeveelheid regenboogjes gevonden in pil vorm. Die van Genk stonden te pissen tegen de kathedraal en die van Mechelen te kakken op de Racing. Wat een niveau seg! Nog vergeten, der zijn al zeker een 400 tal kanaries geflitst tegen indrukwekkende snelheid. Ze viseren Antwerp toch altijd op zulke vlakken. Ze zoeken toch vanalles en de scheidsrechters doen ook alweer hun best!
  Vind ik leuk
  zondag 20 augustus 2017 om 21:35
  Wat is het ergste ? Een lijntje zetten en met de supporters een feestje bouwen op de bosuil of supportersbussen aanvallen, hou u meer bezig met dat aan te pakken ipv. mensen die zich willen amuseren zonder andere mensen lastig te vallen.
  Vind ik leuk
  Kdb90 +1194
  zondag 20 augustus 2017 om 23:24
  awel ik keur drugs niet goed maar je hebt wel een punt ;) en daarbij ik heb liever ene die zo stoned als een kieken zit dan ene dat schijte zat is maar dat mag dan wel natuurlijk.
  Vind ik leuk
  maandag 21 augustus 2017 om 01:56
  We leven tegenwoordig in een rare wereld eh ;)
  Vind ik leuk
  Genz +61
  zondag 20 augustus 2017 om 23:46
  152 pukkelpop bezoekers betrapt op drugs... als ge het zoekt gaat ge het vinden in ALLE lagen van de samenleving.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Politie doorzoekt supportersbus en betrapt drie Antwerp-fans met drugs op zak