Legear richt zich tot Anderlecht-fans: ''Ze moeten na de wedstrijd fluiten''

Legear richt zich tot Anderlecht-fans: ''Ze moeten na de wedstrijd fluiten''

20-08-2017 18:07
2

Jonathan Legear had zich zondag geen mooier debuut voor Sint-Truiden kunnen wensen. De ex-Rode Duivel hielp zijn nieuwe club met een goal en een assist aan een 2-3 zege op Anderlecht, de ploeg waar hij liefst zeven jaar voor speelde. Legear werd uitgefloten, maar legde het publiek van paars-wit het zwijgen op.

Legear kwam aan de rust als invaller het veld in en werd door een deel van de Anderlecht-fans gelijk uitgeloften. Na zijn goal reageerde Legear met een uitdagend gebaar. Na de match liet hij aan Het Laatste Nieuws weten waarom hij dat deed. "Ze moeten na de wedstrijd fluiten als Anderlecht de wedstrijd wint, dat accepteer ik. Als je opkomt en ze fluiten en je maakt dan een goal en geeft een assist, dan is het niet logisch dat je fluit."

De ex-Rode Duivel was verder vooral zeer tevreden over de prachtige zege. "Ik ben gelukkig, want na een match als deze is de zege verdiend. Natuurlijk is het altijd moeilijk tegen Anderlecht, maar STVV heeft getoond dat het een goede ploeg is die het veel teams moeilijk kan spelen. De sleutel tegen die grote ploegen is het blok en dat hebben we perfect neergezet vandaag'', besloot Legear.