Beerschot-Wilrijk blijft meedraaien in de top, Tubize nipt geklopt

  Beerschot-Wilrijk blijft meedraaien in de top, Tubize nipt geklopt

  zondag 20 augustus 2017 om 17:51

  Beerschot-Wilrijk kent als promovendus een prachtige start in de Eerste Klasse B. De Mannekens waren zondag met 1-0 te sterk voor Tubize en komen met 7 op 9 punten samen aan de leiding met Roeselare.

  Alexander Maes kreeg al na tien minuten een uitgelezen kans op de thuisclub op een 1-0 voorsprong te zetten. Hernan Losada zette de aanvaller alleen voor doel, maar Maes faalde in de afronding. Beerschot-Wilrijk bleef de betere kansen krijgen en rond het half uur viel de openingsgoal dan toch. Fessou Placca bereikt Losada met een lobje, waarna de 35-jarige Argentijn de bal keihard tegen de touwen knalde.

  Vlak voor rust werden de problemen nog groter voor de bezoekers, want Simon Zenke kreeg zijn tweede gele kaart voor een harde charge op Tom Van Hyfte. Tegen tien man was diezelfde Van Hyte in de slotseconden van de eerste helft nog dicht bij de 2-0, maar hij gleed de bal tegen de paal. Ondanks enkele kansen kreeg Beerschot-Wilrijk de bal er ook in de tweede helft niet meer in. De overwinning kwam echter ook geen moment in gevaar. Het elftal van Marc Brys blijft zo meedraaien in de top, terwijl Tubize het moet doen met een povere 1 op 9. 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Beerschot-Wilrijk blijft meedraaien in de top, Tubize nipt geklopt