Mulder teleurgesteld in sterkhouder: Word wakker, je speelt bij Anderlecht!

Mulder teleurgesteld in sterkhouder: "Word wakker, je speelt bij Anderlecht!"

zondag 20 augustus 2017 om 15:15

Jan Mulder bekijkt de wedstrijd Anderlecht - STVV intensief, hij is absoluut niet tevreden na de eerste helft. Vooral het middenveld is voor hem veel te statisch.

Mulder is absoluut niet tevreden over de 1-1 ruststand. "De drie beste spelers zijn bleek: Hanni, Dendoncker en Kums. Het zijn bepalende spelers, maar ze bepalen niet. Dan is de oorzaak snel gevonden", zo vertelt hij bij Play Sports.

Vooral Dendoncker stelt hem teleur. "Die goal is prachtig gespeeld van STVV, maar het is heel amateurisch gespeeld van Anderlecht. Dendoncker, je zit niet thuis, maar je speelt bij Anderlecht. Je moet scherp zijn en geconcentreerd. Wakker worden! Of het ligt aan transferitis? Hij is misschien een beetje verlamd daardoor, ik weet het niet."

Plaats een reactie

zondag 20 augustus 2017 om 20:49
Ouwe hollandse seniele zagevent. Kums moet bepalend zijn ? Mocht niet eens meedoen in de bodem van de serie A. Van zijn gelaatsuitdrukking alleen al word een mens moe.
Vind ik leuk
Bacco +1243
maandag 21 augustus 2017 om 01:08
Het probleem ligt dieper Jan. Er staat geen team, er is geen idee, er zit geen filosofie in dit elftal. Eens met Trebel, dan zonder Trebel, dan weer met Trebel, dan zonder. Dan met Kums op de 10 en dan op de 8 en dan terug op de 10. En Hanni die staat dan op de flank en dan weer op de 10 enzovoort enzovoort. Er zit geen houvast aan dit elftal. De trainer weet het ook niet meer. Hij moet zijn ploeg goed opstellen, evenwichtig met spelers op hun juiste plaats en dan een paar keer na elkaar het vertrouwen, ook al gaan ze op hun bek. Maar elke week wisselen is slecht voor de automatismen en het vertrouwen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Mulder teleurgesteld in sterkhouder: "Word wakker, je speelt bij Anderlecht!"