Vanhaezebrouck rekent niet op nieuwe transfer, Louwagie spreekt andere taal

Vanhaezebrouck rekent niet op nieuwe transfer, Louwagie spreekt andere taal

20-08-2017 14:17
4

AA Gent moet het zonder de vertrokken Kalifa Coulibaly doen. De Malinees verhuisde deze week naar Frankrijk. De Buffalo's haalden met Roman Yaremchuk al een nieuwe spits, maar die is volgens Hein Vanhaezebrouck niet de vervanger van Coulibaly.

"Ook al heeft hij kwaliteiten, hij is ­fysiek nog niet waar hij moet zijn en heeft nog een weg af te leggen", zegt Vanhaezebrouck in Het Belang van Limburg.

"We hadden hem ­vorig jaar al op het oog en wilden hem een half jaar laten meedraaien om te zien of hij klaar zou zijn. Maar nu gaan stellen dat Yaremchuk de onmiddellijke vervanger voor Coulibaly is? Die jongen heeft nauwelijks ervaring op het hoogste niveau", klinkt het.

Manager Michel Louwagie denkt er anders over. Ook over het vertrek van Coulibaly. "Als een speler meer kan verdienen en de club vaart er wel bij, dan kan ik dat niet tegenhouden, anders ondergraaf ik het belang van de club. We hebben trouwens een vervanger gehaald voor Coulibaly. Dat hij tijd nodig heeft? We zullen wel zien", besluit hij.