Vanhaezebrouck rekent niet op nieuwe transfer, Louwagie spreekt andere taal

Vanhaezebrouck rekent niet op nieuwe transfer, Louwagie spreekt andere taal

zondag 20 augustus 2017 om 14:17

AA Gent moet het zonder de vertrokken Kalifa Coulibaly doen. De Malinees verhuisde deze week naar Frankrijk. De Buffalo's haalden met Roman Yaremchuk al een nieuwe spits, maar die is volgens Hein Vanhaezebrouck niet de vervanger van Coulibaly.

"Ook al heeft hij kwaliteiten, hij is ­fysiek nog niet waar hij moet zijn en heeft nog een weg af te leggen", zegt Vanhaezebrouck in Het Belang van Limburg.

"We hadden hem ­vorig jaar al op het oog en wilden hem een half jaar laten meedraaien om te zien of hij klaar zou zijn. Maar nu gaan stellen dat Yaremchuk de onmiddellijke vervanger voor Coulibaly is? Die jongen heeft nauwelijks ervaring op het hoogste niveau", klinkt het.

Manager Michel Louwagie denkt er anders over. Ook over het vertrek van Coulibaly. "Als een speler meer kan verdienen en de club vaart er wel bij, dan kan ik dat niet tegenhouden, anders ondergraaf ik het belang van de club. We hebben trouwens een vervanger gehaald voor Coulibaly. Dat hij tijd nodig heeft? We zullen wel zien", besluit hij.

Plaats een reactie

Prpldynmt +3302
zondag 20 augustus 2017 om 14:29
Door zulke uitspraken vertoont het blauw-witte schip elke dag meer barsten en is het blijkbaar alleen maar wachten tot het water binnenkrijgt en zinkt.
Vind ik leuk
zondag 20 augustus 2017 om 15:02
Zoals ik al eerder gezegd heb zitten coach en bestuur op een verschillende lijn voor bepaalde cruciale punten. Iets wat al duidelijk is beginnen worden met de komst van Boussoufa en nog steeds niet opgelost blijkt.
Vind ik leuk
buck +1469
zondag 20 augustus 2017 om 15:26
Zullen uiteindelijk wel uit elkaar gaan.Heb gevoel dat René zijn lied niet lang zal duren bij Anderlecht voel je mij komen...?
Vind ik leuk
zondag 20 augustus 2017 om 15:49
Ging er gisteren ook al over, meerdere die met dat gevoel zitten.

https://www.voetbalprimeur.be/nieuws/756917/vanhaezebrouck-sneert-opnieuw-naar-eigen-scouting-bij-ons-niet-het-geval-.html
Vind ik leuk
maandag 21 augustus 2017 om 18:04
1+1 is 2. het is idd overduidelijk hoe het zich op termijn zal ontvouwen
Vind ik leuk
zondag 20 augustus 2017 om 18:17
gent is slecht bezig
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Vanhaezebrouck rekent niet op nieuwe transfer, Louwagie spreekt andere taal