Clement teleurgesteld in elftal: Onherkenbaar, zo kan het niet

  Clement teleurgesteld in elftal: "Onherkenbaar, zo kan het niet"

  zondag 20 augustus 2017 om 12:45

  Philippe Clement moest zaterdag een zure nederlaag slikken, zijn Waasland-Beveren verloor met 2-3 van Lokeren. De coach reageerde erg teleurgesteld bij Sporza.

  In de eerste helft was de ploeg van Clement nergens. Het ging rusten met 0-3 achterstand. "Als je zo aan een wedstrijd begint, schiet je in je eigen voet. We waren onherkenbaar, met weinig initiatief en weinig beweging", vertelt Clement daarover.

  De Leeuwen konden zich wel herpakken, maar veel te laat. "Tijdens de rust hebben we iedereen op zijn plichten gewezen, en dan zie je welk spel wij kunnen spelen. Maar dan heb je ook nog wat geluk nodig om die kansen af te werken. Het is in elk geval een heel goede les voor mijn ploeg, dat ze niet op die manier aan een wedstrijd kunnen beginnen", probeert Clement het positieve te zien. 

  Plaats een reactie

  Tom♡rsca +244
  zondag 20 augustus 2017 om 13:15
  op de eerste helft na dan van gisteren heeft beveren al heel mooi voetbal gebrecht dit seizoen had ik niet verwacht van clement want dat is wel zijn verdienste dat beveren zoon mooi voetbal speelt dit seizoen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Clement teleurgesteld in elftal: "Onherkenbaar, zo kan het niet"