Anthuenis voorspelt Anderlecht - STVV: Dat begrijp ik niet

  Anthuenis voorspelt Anderlecht - STVV: "Dat begrijp ik niet"

  zondag 20 augustus 2017 om 12:15

  Anderlecht speelt zondagmiddag al tegen STVV, de zege is een must voor René Weiler en co. Het zal dan zonder Adrien Trebel moeten gebeuren, maar Aimé Anthuenis vindt dat absoluut niet erg.

  De ex-trainer van Anderlecht ziet in die blessure een geluk bij een ongeluk. "Het uitvallen van Trebel kan een goede zaak zijn voor het middenveld van Anderlecht. Kums zou de rol op zich kunnen nemen zoals hij dat destijds bij AA Gent deed. Weiler zou Onyekuru dan op links kunnen laten spelen en Hanni meer centraal", vertelt hij in De Zondag.

  Zeker tegen een op papier bescheiden tegenstander moet Anderlecht van eigen sterkte uitgaan. "Volgens mij zou dat tegen STVV de beste veldbezetting zijn. Ik begrijp niet dat Onyekuru vorig weekend een uur op de bank zat. Tegen Oostende had de Nigeriaan nochtans goed gepresteerd en met zijn snelheid en techniek kan hij elke verdediging serieus pijn doen."

  STVV moet vooral hopen dat Anderlecht niets geleerd heeft van vorige week. "Het wordt een moeilijk opdracht in Brussel. Ze moeten hopen dat er nog geen cohesie in het elftal van Anderlecht zit, zoals het de laatste week het geval was. Bovendien moeten ze met onder meer Ceballos en Vetokele enkele goede spelers missen."  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Anthuenis voorspelt Anderlecht - STVV: "Dat begrijp ik niet"