'Cercle twijfelt over Gentenaar, Bruggelingen willen transfer afwachten'

'Cercle twijfelt over Gentenaar, Bruggelingen willen transfer afwachten'

20-08-2017 11:48

Het is nog niet zeker of Jérémy Taravel zich binnenkort een speler van Cercle Brugge mag noemen. De verdediger mag (of moet) vertrekken bij AA Gent, Cercle Brugge twijfelt echter nog.

Het Nieuwsblad meldt dat Cercle Brugge er nog niet uit is of Taravel de moeite wel waard is. De Vereniging is nog niet zeker of Taravel wel de juiste versterking is. Vooral dan omwille van de voorgeschiedenis van zijn blessuregevoelige knie.

Cercle Brugge wacht nog even af voor het Taravel ook aantrekt. De Bruggelingen willen zekerheid over de fitheid van Taravel en neemt daarbij geen enkel risico. Het wil namelijk niet een tijdje zonder de verdedigende versterking zitten. Versterking die groen-zwart nog wel nodig lijkt te hebben na de 7-1 pandoering tegen Oud-Heverlee Leuven.

Voor Taravel is het verhaal bij Gent alleszins afgelopen. De verdediger traint al een hele tijd mee met de B-kern en moet niet hopen op speelminuten. Hij kwam, sinds hij vorige zomer overkwam van Dinamo Zagreb, maar drie keer in actie voor de Buffalo's.