'Dit doet pijn, Clinton Mata had het ons nochtans gezegd'

'Dit doet pijn, Clinton Mata had het ons nochtans gezegd'

20-08-2017 11:21
1

KRC Genk boekte zaterdag zijn tweede verlies van het seizoen. Ook tegen Charleroi liep het fout af. Niet naar de zin van jongeling Amine Khammas.

"Het doet pijn, thuis willen we ook zeker niet verliezen voor de supporters en onszelf. We wisten op voorhand dat Charleroi een sterke ploeg is. Clinton had ons dat ook gezegd", zegt hij aan Radio GRK, exclusief voor VoetbalPrimeur.be

Genk kon alweer niet op voorsprong komen. "Als we ons voetbal hadden kunnen spelen, dan hadden we meer kunnen doen. Maar we moesten na de tegentreffer het initiatief zoeken, dat is een wereld van verschil."

Een extra pijnlijk doelpunt ook voor Genk. "Bij het eerste doelpunt wisten we dat dat het sterke punt van Charleroi is. We hebben er ook op getraind, maar dan gaat die bal toch binnen. Dat is zo teleurstellend", zegt hij.

De grote kans
Voor Khammas is het toch enigszins een 'leuk' seizoensbegin. De jonge verdediger krijgt namelijk volop zijn kans. "Door de blessure van Jere sta ik in de ploeg. Ik krijg vertrouwen van de coach en bovenaf."

"Hopelijk stel ik niet teleur. Ik doe ook zo hard mogelijk mijn best. Nu probeer ik zoveel mogelijk speelminuten te krijgen. Als ik naast de ploeg val zal ik zo hard mogelijk werken om terug op het wedstrijdblad te staan", aldus Khammas.