'Zlaten heeft zijn keuze gemaakt, salaris gaat flink naar beneden'

'Zlaten heeft zijn keuze gemaakt, salaris gaat flink naar beneden'

20-08-2017 08:00

Het lijkt er meer en meer op dat Zlatan Ibrahimovic terugkeert bij Manchester United. The Red Devils zijn ervan overtuigd dat de 35-jarige Zweed nog van waarde kan zijn op Old Trafford, meldt The Daily Mail zondag.

Ibrahimovic herstelt momenteel van een zware knieblessure, die hij in april in het Europa League-duel met Anderlecht opliep. United-manager José Mourinho denkt in de tweede seizoenshelft evenwel veel te kunnen hebben aan de oud-Ajacied, die het afgelopen seizoen zeventien keer scoorde in zeventien Premier League-optredens.

Met name in de Champions League is de ervaring van Ibrahimovic meer dan welkom. United gaf niet voor niets toestemming aan de spits om op trainingscomplex Carrington te herstellen van zijn zware blessure. De kans is groot dat hij zijn revalidatie op korte termijn weer als speler van Manchester United voortzet.

Volgens de boulevardkrant zal Ibrahimovic wel flink in moeten leveren ten opzichte van zijn vorige verbintenis. Hij lijkt te zullen tekenen tot het einde van het seizoen.